Levrek Filetolarımızı uzun ince şeritler halinde keselim
2. Yumurta, su, unu birlikte çırparak sosumuzu hazırlayalım
Bir kabın içine susamları ekleyelim.
Uzun şeritler halinde kestiğimiz balıkları önce sosa bulayalım.
Sonrasında susama bulayıp susam yardımıyla halka şeklini verelim.
Hazırladığımız balık halkalarını buzdolabında 15 dk dinlendirelim.
Buzdolabında dinlenmiş balıkları geniş bir tava da sıvı yağını ekleyip yağı ısındıktan sonra balık halkalarını 3-4 dakika önlü arkalı kızartalım.
Kızaran halkaları havlu kağıt serilmiş tepsiye alalım.
Kızartma işlemi bittikten sonra dilediğiniz yeşilliklerle süsleyip sıcak olarak servise sunabilirsiniz.
Kaynak: tarifinisevdim.com