Sos için;
Filetoları döverek inceltin.
Önce una sonra çırpılmış yumurtaya en son olarak da susama batırın.
Filetoları bir kap içerisine alarak buzdolabında bir süre dinlenmeye bırakın.
Daha Önceden temizlemiş olduğunuz marul, dereotu, roka, maydanoz ve naneyi iri iri doğrayıp geniş bir servis tabağının içerisine alın.
Teflon bir tavaya sıvı yağı koyup kızınca buz dolabında dinlenmeye bıraktığınız filetoları üzerindeki susamları yakmadan kızartın.
Kızarttığınız filetoları uzun şeritler halinde doğrayın ve hazırlamış olduğunuz yeşilliklerin üzerine yerleştirin.
Derin bir kase içerisinde daha önceden hazırlamış olduğunuz sos malzemelerini iyice çırpıp filetoların üzerine gezdirin.
Domates, mısır ve zeytin taneleri ile süsleyin.
Servise hazırdır.
Kaynak: lezzetler.com